Date i københavn nøgenhed

Tør du vise dig nøgen for hele Danmark, så søger TV2 Zulu efter dig. Mangler du date idéer til den helt perfekte tur med kæresten eller den nye flirt? Her på Funguide har vi Paint'n Wine - mal og drik vin - i København og Århus. Tv-programmet 'Date mig nøgen' har skabt stor debat i England og Tyskland. Nu kommer der en dansk udgave, og det bliver Ibi Makienok, som. Som single i København kan indgroede vaner ofte afgøre, hvor man inviterer sit nyeste crush på date. Og selvom det for en stund kan virke trygt  Bị thiếu: nøgenhed.

Værten er netop afsløret: Date Mig Nøgen søger deltagere i Odense

Tør du vise dig nøgen for hele Danmark, så søger TV2 Zulu efter dig. Værten er netop afsløret: Date Mig Nøgen søger deltagere i Odense som Paradise Hotel, Hvem Bor Hvor og Go' Morgen Danmark. Som single i København kan indgroede vaner ofte afgøre, hvor man inviterer sit nyeste crush på date. Og selvom det for en stund kan virke trygt  Bị thiếu: nøgenhed.

Har du mod på at optræde nøgen på landsdækkende tv og er du single? Så er 'Date mig nøgen' måske noget for dig. Foto: Channel 4. Her er 16 anderledes og sjove dates, I kan tage på. Er du træt Deltag chicksonfootball.com i Absalons Kirke i København, og få én på opleveren sammen.

chicksonfootball.coṃ thiếu: nøgenhed. Mangler du date idéer til den helt perfekte tur med kæresten eller den nye flirt? Her på Funguide har vi Paint'n Wine - mal og drik vin - i København og Århus.

Værten er netop afsløret: Date Mig Nøgen søger deltagere i Odense som Paradise Hotel, Hvem Bor Hvor og Go' Morgen Danmark. Som single i København kan indgroede vaner ofte afgøre, hvor man inviterer sit nyeste crush på date. Og selvom det for en stund kan virke trygt  Bị thiếu: nøgenhed.

'Date mig nøgen' er både tankevækkende og fascinerende tv, mener anmeldere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu