Sex og samfund sex hjemmesider

På chicksonfootball.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex. På Sex & Samfunds sider om prævention kan du blandt andet få information om de forskellige former for prævention, der findes, og hvilken type, der er den. Sex & Samfund har mange års erfaring i udvikling af kurser til fagfolk. Vi tilbyder eksempelvis kurser til undervisere, der ønsker kompetenceudvikling i. Sex & samfund er en NGO, der beskæftiger sig med seksuel sundhed og trivsel. Seksualundervisning er en kerneaktivitet hos Sex & Samfund. Sex & Samfund.

Klamydiahjemmetest | Sex og Samfund

chicksonfootball.com - Webbaseret undervisningsmateriale (hjemmeside) chicksonfootball.com er udviklet af Sex & Samfund for at sikre dig og dine elever et interaktivt. På chicksonfootball.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Forløbet handler om flirt, sex, grænser og normer med et særligt blik på grænseoverskridelser, afvisninger og alkohol. Forløb  ‎Uge Sex i grundskolen · ‎Grænser · ‎Kroppen.

Sex & Samfund har udviklet et system, som gør det let for din kommune at styrke indsatsen mod klamydia - målrettet unge. Særligt unge mellem 15 og 25 år er i. chicksonfootball.com - Webbaseret undervisningsmateriale (hjemmeside) chicksonfootball.com er udviklet af Sex & Samfund for at sikre dig og dine elever et interaktivt. På chicksonfootball.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Sex & Samfund har udviklet et system, som gør det let for din kommune at styrke indsatsen mod klamydia - målrettet unge. Særligt unge mellem 15 og 25 år er i.

Hvor går grænsen, når man prøver at score og flirte? Det kan være svært for unge at sætte ord på. Nye undervisningsmaterialer fra Sex & Samfund og Det. På chicksonfootball.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der hvert år udvikles til Sex & Samfunds årlige undervisningskampagne Uge Sex.

Underviserportal

Sex og samfund sex hjemmesider Denne hjemmeside bruger cookies til at personliggøre din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt.

Lad os holde kontakten Få viden og nyheder om køn, krop og rettigheder. Et fælles ansvar at få mere kvalitet i seksualundervisningen. Men sådan skulle det desværre ikke blive. Husk Seksualiteten! Med afsæt i undervisningsaktiviteter, baseret på en novelle, en tegneserie, film, spil og interviews, lægges der i forløbet op til, at eleverne tilegner sig viden om.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu