Sexsider vær utro

Utroskab kan være sygdomsfremkaldende. Utroskab kan give psykiske problemer. For alle parter chicksonfootball.com De utro har mange forklaringer: For lidt eller forkert sex, for lidt romantik Advarsel: Din kæreste kan finde på at være utro, fordi han eller hun. Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der “Jeg var hende utro, fordi hun aldrig havde lyst til sex, og fordi hun var. Uha, vi er ikke fan af utroskab. Hvad i alverden får dog folk til at være utro? Vi gad da godt være inde i hjernen på dem, der har prøvet det.

Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år” Har du været din kæreste utro? Ny forskning viser, at en vis aldersgruppe er mest tilbøjelige til at være utro. Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der “Jeg var hende utro, fordi hun aldrig havde lyst til sex, og fordi hun var. De utro har mange forklaringer: For lidt eller forkert sex, for lidt romantik Advarsel: Din kæreste kan finde på at være utro, fordi han eller hun.

Jeg har været utro, og jeg har også prøvet, at nogen var mig utro. Til trods for mit eget sidespring, så lokkede jeg min kæreste til sex, efter jeg. Sex og kærlighed jo to forskellige ting. Du kan sagtens elske din kone derhjemme over alt i verden, og alligevel være hende utro til. De utro har mange forklaringer: For lidt eller forkert sex, for lidt romantik Advarsel: Din kæreste kan finde på at være utro, fordi han eller hun.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu