Tantra massage til kvinder lingam yoni

Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode Mine kvindelige klienter ender med at acceptere deres mænds seksuelle ritualer. May 5, - Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens kønsdele – burde være det bud for alle kvinder. vedkommende, da jeg læser højt fra en hjemmeside, at massøren lover ikke at bruge sin lingham. Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Ved Yoni-massage bruger jeg ikke nødvendigvis lingam (penis) til massage af yoni. Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”.

Yoni massage - ikke en teknik - men væren i et trygt rum

Mar 9, - Tantramassage er en invitation til at tage imod og nyde uden at skulle‭‬ ”Jeg masserer både mænd og kvinder og begynder altid med en På et tidspunkt i en massage tilbyder hun altid at massere lingam eller yoni.

Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. En tantrisk Yoni- eller Lingam massage har virket ganske forvandlende i mange mennesker liv.

Er du kvinde, vil massagen af din Yoni kunne foregå både med.

Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Ved Yoni-massage bruger jeg ikke nødvendigvis lingam (penis) til massage af yoni.

May 5, - Tantra massage: At elske sin yoni – det tantriske ord for kvindens kønsdele – burde være det bud for alle kvinder. vedkommende, da jeg læser højt fra en hjemmeside, at massøren lover ikke at bruge sin lingham. Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode Mine kvindelige klienter ender med at acceptere deres mænds seksuelle ritualer.

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Aug 9, - Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i . massage af de kvindelige kønsorganer og skeden (også kaldet yoni).

for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu