Tantra sex hjælp

I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Men tantra kan hjælpe os til at se sex på en ny måde! Lyder tantrasex for eksotisk til dig? Kunne du tænke dig at være i nuet og sætte pris på din partner, så overvej det. Tantrasex kan være vejen frem, hvis sexlivet er gået en smule i stå. Derfor giver vi dig en guide, der med garanti kan bringe lysten tilbage. Næste gang: marts på Samsø. Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der.

Tantrasex for par I (weekend) - Tantraværkstedet

Næste gang: marts på Samsø. Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Men tantra kan hjælpe os til at se sex på en ny måde! Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex.

Lyder tantrasex for eksotisk til dig? Kunne du tænke dig at være i nuet og sætte pris på din partner, så overvej det. Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Når du har sclerose og døjer med fysiske udfordringer og træthed, kan tantra være genialt til at højne nydelsen og få bedre sex. Tantra handler.

Tantrisk sex handler om intimitet, samvær og det ultimative nærvær og energier Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Men tantra kan hjælpe os til at se sex på en ny måde! Ja, det handler om sex – tantrasex. Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu